Ia dansul în serios, dar dansează cu inima uşoară!

Lecții pentru nunți

Dacă în pofida recomandărilor prietenilor/prietenelor (întemeiate și bine intenționate), v- ați hotărât totuși să vă căsătoriți, este bine să știți că veți avea de trecut două probe de „foc”. Prima, în ziua nunții, reprezentată de dans, iar cea de-a doua, în noaptea nunții, reprezentată de … XXX. Dacă în ceea ce privește noaptea nunții sunteți pe cont propriu, în ceea ce privește dansul puteți conta pe noi.
Şi chiar dacă ne vom întâlni sau nu la dans, vă dorim CASĂ DE PIATRĂ ŞI MULTĂ FERICIRE!!!

Lecții pentru botezuri

Mișcarea reprezintă caracteristica primordială a vieții, iar dansul este cea mai elevată formă a mișcării. În consecință, ce mod mai potrivit putem găsi pentru a celebra apariția unei noi vieți decât prin dans. Şi chiar dacă ne vom întâlni sau nu la dans, vă dorim SĂ VĂ TRĂIASCĂ ȘI LA MULȚI ANI!!!

Lecții pentru funeralii, parastase și comemorări

Este bine cunoscut faptul că, pentru a se odihni în pace, răposaților trebuie să li se dea de pomană. Mergând pe această idee, un curs de dans reprezintă o ocazie foarte potrivită, dacă țineți cont de faptul că banii pe care îi dați (în cazul în care nu faceți efortul să învățați să dansați), sunt de pomană. ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE!!!